Produkt
Paket
Vårt team
FAQ

English

Svenska

Deutsch

Enkel och effektiv
Vad är det som gör vår produkt så annorlunda?
Flera funktioner gör vår programvara unik. För det första kombinerar vi den senaste forskningen inom matematik, psykologi och datavetenskap med artificiell intelligens och neurala nätverk. Vi tror dessutom att ett icke-lag består av isolerade data från medlemmarna (och den senaste psykologiska forskningen stärker denna uppfattning). De data vi får från våra användare analyseras på ett helt nytt sätt, med hjälp av insikter från interaktionsbaserad analys snarare än komponentbaserad analys - även om komponentbaserad analys förvånansvärt nog fortfarande är det mest använda tillvägagångssättet när det gäller teamanalys.
Vi uppnår maximala resultat med minsta möjliga ansträngning.
Vår programvara använder AI som ständigt förbättrar sig själv för att leverera de bästa resultaten för ditt team - skräddarsytt för ditt team! Det bästa är att du inte behöver göra så mycket annat än att ge oss dina synpunkter. Dina uppgifter bearbetas och vår AI genererar nya uttalanden som du kan ta del av. Se det som en drönare som vår AI skickar till ditt team en gång i veckan (till exempel). Drönaren ger dig insikter: en styrka som du kan fira och en samtalsämne som kan ge upphov till ett produktivt samtal. Samtidigt tar drönaren en ögonblicksbild av hur ditt team gör framsteg - och levererar data från den ögonblicksbilden till AI, som använder den för att ta fram en rad insikter och uttalanden för nästa cykel. Enkelt men effektivt.

Vårt användargränssnitt är mycket intuitivt - du behöver inte fylla i en massa frågor eller skriva in fritext. Tack vare vår optimerade algoritm förlitar vi oss på reglage för att skriva in information.

I alla våra piloter har användarna märkt hur mycket insikt man kan få med så lite tidsinsats. Prova det idag och låt oss övertyga dig.

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa ditt företag?

Kontakta oss!